Çarşamba, Şubat 04, 2009

Resme İyi Bakın


Bana, pisliği, adiliği, din ticaretini, hırsızlığı, samimiyetsizliği, çıkarcılığı ve onursuzluğu ve en önemlisi YÜZSÜZLÜĞÜ anlatıyor.


Adamın oğlu hakkında denmedik şey kalmıyor, o hala göstere göstere iş yapıyor. Bunun adı yüzsüzlük ve pişkinliktir. Bu, Kemal Unakıtan' ın, Binali Yıldırım' ın, Tayyip Erdoğan' ın çocuklarının nasıl zengin olduğunu düşünmeyen, düşünemeyen, okumayan, okutturulmayan, okusa da okuduğunu anlamayan, ilk fırsatta devleti soyma peşinde olup ta 5 vakit namaz kılınca her şeyden yırtacağını hesaplayan, akıl tutulması yaşamış halkın uyuşukluğuna ve koyunluğuna güvenmektir.


Bu arada, Davos' ta yaşananlar ABD ve AB' nin işine geldi yorumlarına katılıyorum. Bu ülkenin giderek radikalleşmesi, önce Fethullah ile fethedilmesi, ve iyice araplaşması gerekiyor ki, ABD bizi iyice boyunduruga alsın ve de demokrasi getirsin zamanı gelince.


Şu gün itibariyle, zaten sorulacak çok hesap var ama, ülkemin başına gelecek böyle bir felakette işgalcilerin peşinde düşmeden önce bu Fethullahçı tayfaya göz yumanların yakasına yapışacağıma emin olabilirsiniz.

Hiç yorum yok: