Çarşamba, Şubat 26, 2014

Selamünaleyküm Pensilvanya, İnşallah Ananas - Hakan Gülseven

MİLLET olarak, faiz ve vaiz lobilerinin ardından, sondaj ve montaj perileriyle muhatap olmaya başladık. Çok paranın evlere nasıl takıldığını, hatta o evlerin neden villa olmak zorunda olduğunu anlamış vaziyetteyiz; '1 milyar' dolann bir odaya sığıp sığamayacağını hesap etme aşamasına geçtik artık.
Malum, bir süre bu ses kayıtlanyla yatıp kalkacağız. O halde birbirimize alışalım. Ve AKP ile ilgili bazı gerçekleri hep beraber tespit edelim.
1. Telefon dinleniyor diye, aynı telefonda kısık sesle konuşarak kendince önlem almaya çalışan bir Başbakana sahibiz. Böyle bir başbakanı başımıza musallat eden 70 milyonun tek tek elini sıkarak tebrik etmek istiyorum.
Kendimden başladım bile.
2. Teyyip Bey'in oğlu Bilal'i niye ABD'de -işadamı bursuyla- okuttuğu belli oldu. Bilal'in ÖSS sınavına girmiş halini tahmin bile edemiyoruz zira.
3. ABD'de işadamı bursuyla çocuk okutan Teyyip Bey'den, evdeki paralar temizlendiğinde bile geriye harçlık olarak 30 milyonu kalan Teyyip Bey'e... İşte büyüyen, zenginleşen Türkiye!..
4. Sümeyye geldi mi? Geldi...
5. Ailecek pek fena bir halde olduklan kesin.
6. 'Cemaat' tabir edilen Pensilvanya Çetesinin 'basın sözcüsü' konumundaki isimlerin gevrek gevrek sıntarak yaptıkları açıklamalara bakılırsa, gördüklerimiz daha hiçbir şey. 'Turp' diyor hepsi, Pensilvanya Çetesinde tam bir ağız birliği var. 'Turpun büyüğünü daha görmemişiz. Anlaşılan o ki, İsviçre'deki hesaplar da ortaya dökülecek!

7. Teyyip Bey ve sülalesi, 'Adalet mülkün temelidir' manzaralı sandalyelerde oturacak gibi görünüyor. Mevzu sadece evlerde ya da İsviçre'deki hesaplarda saklanan milyar dolarlarla sınırlı olmamalıdır. Halka karşı kimyasal gaz kullanılmış, Beyefendinin emriyle pek çok kişi öldürülmüştür!

8. Böyle şeyleri söylemeyi sevmiyorum ama çok uzun zaman evvel AKP'nin son kullanma tarihini doldurduğunu belirtmiştim. Ceylan derisi raflarda artık iyice kokmaya başlamış mamullerden söz edilebilir.
9. AKP çatlayacaktır.
Şimdi gelelim 'Şeytanın gör dediklerine...
1. Pensilvanya Çetesinin pembe yanaklı şakirtleri Teyyip Bey'in 'kriptolu' telefonlannı dinleyemez. Bunlann eline o telefon dinleme kayıtlarını CIA tutuşturmuştur.
2. Türkiye'de iktidar pastasından mümkün olan en geniş dilimi almak isteyen pembe yanaklı ananas tarikatı, uzun süredir CIA'nın çizdiği rotayı takip ediyor.
3. Ortada casusluk şebekesi gibi çalışan bir tarikat örgütlenmesi var. Bunların dandik bir ortak lügati var.
'Turp' diyorlar, ellerine tutuşturulmuş skandal CIA malzemelerine. O 'turplardan sekiz tane varmış. Ufaktan iriye doğru sıralıyorlar. Pensilvanya Çetesinin basın sözcüsü olarak öne çıkan isimler, hem plandan, hem de o 'turplardan haberdar. Gevrek gevrek sıntarak, yeni malzemeleri piyasaya sürmeye hazırlanıyorlar.
4. Teyyip Bey'i artık kullanmak değil, süpürmek isteyen ABD, süpürgecilik işini elbette uşaklarına yaptıracaktır. Esas sorun, devlet içinde ciddi bir örgütlenmeye ve büyük bir sermayeye sahip olan bir tarikatın ABD'ye 'hizmet' ediyor olmasıdır.
5. Elbette müritlerini, bu 'hizmet'in kendilerine yaradığını anlatarak kandınyorlar. 'Allah ve memleket sevdalısı' olduklanndan, dünyanın öbür ucuna giderek 'hizmet' peşinde koştuklannı söylüyorlar. Oysa hem okullan CIA istasyonudur, hem de gariban ülkelerde ihale takipçiliği yaparak ellerindeki sermayeyi büyütmektedirler.
6. Bunlann her sahtekarlığı yapabileceği; yargı, polis ve devlet mekanizması içindeki müritleri aracılığıyla her tuzağı kurabileceği, her tezgahı hazırlayabileceği artık herkes tarafından anlaşılmıştır.
7. Pensilvanya Çetesi CHP içinde ciddi bağlantılar kurmuştur. CHP'yi de yönlendirerek, diyet borçları yaratarak ilerlemeye çalışıyorlar. AKP'nin çöküşünden doğacak boşluğu daha fazla etkinleşerek doldurmaya hazırlanıyorlar.
8. Pensilvanya Çetesinin kurduğu tuzaklara düşülmemelidir. Neticede; Teyyip Bey, kısık sesle konuşarak telefon dinlemesinden kurtulabileceğini sanan bir değişik ademdir; şimdilerde bütün çamaşırlan bir bir ortaya serilmektedir... Halbuki, Pensilvanya Çetesi, o dinleme kayıtlarını elinde tutup maniple eden bir karanlık merkezden idare edilmektedir.
9. Teyyip Bey kendini yemiş ve bitirmiştir. Pensilvanya Çetesi ise, darbe alsa da, teşkilatını muhafaza etmektedir.
AKP'nin devrilmesinden güçlenerek çıkmayı hedeflemektedir. Bu çetenin tasfiyesi, en az AKP zararlısından kurtulmak kadar önemlidir. Daha demokratik, daha özgür bir ülkeyi, bu karanlık teşkilatın varlığı koşullannda kurmak mümkün değildir.

Hiç yorum yok: