Perşembe, Mayıs 09, 2013

Ne Çektin Be Hacı Amca - Mehmet Yılmaz

FEDERAL Almanya'da, Köln Savcılığı, kurban kampanyasında topladığı paraların bir kısmını farklı amaçlarla kullandığı şüphesi üzerine soruşturma başlatmış.


İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatı 2005-2009 yılları arasında "Kurban keseceğim" diyerek toplam 377 bin bağışçıdan kurban başına 100 Euro toplamış.

Savcılık, belgeler üzerinde yaptığı incelemede bu paranın 11 milyon Euro'luk bölümünün amaç dışı kullanıldığını tespit etmiş.

Bu nedenle eski İGMG Başkanı Yavuz Çelik Karahan, dönemin İGMG başkan yardımcısı, genel sekreteri ve muhasebe sorumlusu hakkında soruşturma yürütülüyor, mahkeme günü henüz belli değil.

Karahan soyadını görünce bir an için Deniz Feneri sanıklarından İsmail Karahan'ı hatırladım ama bilmiyorum aralannda bir akrabalık vs. var mı?

Bu arkadaş Osman Döring ismiyle de tanınıyor, Türkiye'de cinayetten arandığı için Almanya'ya kaçmayı başarmış, orada evlenip, soyadını değiştirmiş vs.

Belli ki inanmış saf Müslümanları kandırıp paralarını iç edenler sadece Deniz Feneri e.V.

yöneticileri değil, Milli Görüşçüler de ellerinden geldiği kadar çabalamışlar.

Elbette aşırdıkları paralan "hayırlı işler için" kullanmışlardır, Türkiye'de partiye yardım, günlük geçim ihtiyaçlan için şirketler kurmak, gemicikler almak gibi! Hatta şimdi saf Müslümanları dolandınrlarken ahbaplık ettikleri gazeteciler köşelerinde şunu da yazarlar: Bu iş Alman gizli servisinin bir oyunu! Hazır yeri gelmişken hatırlatayım, Deniz Feneri hırsızlarının özel olarak hafifletilmiş "suçlardan yargılanması bile hâlâ bitmiş değil.

Bitmez de! Ne diyordu bu hırsızlığı soruştururken görevden alınıp mahkemelerde süründürülen savcı: Bunları, koruyan bir büyük hırsız var, soruşturmanın kendine ulaşmasını engellemek için her şeyi de yapar.

Bu büyük hırsızın kim olduğunu da açıklamıştı, belki hatırlarsınız: Damda gezer, miyav der! Ne çekti inanmış Müslümanlar bu inanç dolandırıcılarından, bir düşünün.

Yıllarca bitmeyen cami inşaatları, Kuran kursları için toplanan paralar, Deniz Fenerleri, kurban paralan, mercimekler vs! Ah be Hacı Amca, ne çektin sen de bunların elinden!

Hiç yorum yok: